Grattis linda

Jättegrattis till min Linda för körkortet i dag !!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                          image235
                                       image236

gratis sms

Här har ni ett bra förslag... bli medlem på Gratis sms så får du skicka 2 gratis sms per dag plus att du kan samla på dig krediter. Helt gratis och jätteenkelt !! Använd länken nedan och gå in och bli medlem !!
Rekomenderas !!  
     
http://www.sms.se/?r=172355           

  

Fåglarna kvittrar i dag

I dag när jag klev upp och gick för att släppa ut katterna så får jag höra fullt fågelkvitter när jag öppnar dörren. Är inte det lite tidigt , det lät som det brukar göra på våren. Men det är klart , det är ju också flera pluss grader ute också. Det stog också i tidningen här om dagen att videkissarna har slagit ut på Södra berget , det verkar ju inte heller riktigt som det ska. Det var det inte heller , det stog att det berodde på miljön och det var inte alls något att glädjas åt att se dessa utslagna redan nu. Kan tänka mig det - ur led är tiden.
                             image233

                          

tänder ljus idag

image232

image222
                                  image222


äntligen en solig dag

Gud vad härligt att få se solen igen , nu är det ett tag sedan. Det har varit så härligt ljust ute i dag , vi passade på att ta med kameran och gick ut på en liten prommis. Bilder kommer här...
image225     

Lördagmorgon - träningsvärk

Denna lördagmorgon bjuder på träningsvärk , men det gör inget för det känns skönt att bli påmind om att jag ÄNTLIGEN kommit i gång med träningen. Den här veckan har jag skött mig bra , iaf i gymet för där har jag varit 3 ggr och det kommer att bli en gång till i morgon. Stavgången har det däremot inte blivit något av med , kanske ska försöka ta det i dag då. I morgon ska jag gå på ett pass på Helex tänkte jag som riktar in sig på rygg och buk muskulaturen , det har jag gått på förr och det är bra. Sen i nästa vecka tänkte jag gå med i ett konditionspass och komma i gång med det. Det är aerobics och det har jag också gått på förut och det är jätteroligt samt en jättebra rtäningsform där man tränar både kondition , styrka och kordination. Dä bli bra re...
                               image224

stackars sixten

Stackars Sixten kunde inte gå här om morgonen när det var dags att stiga upp. Så det var bara för mina kära föräldrar att bege sig till veterinären. Där undersökte man och kunde se att han hade nog blivit ordentligt biten ovanför bakbenet. Så det blev till att ge honom narkos och se vad som måste göras. Det var ett djupt bett , ända in till skelettet , och det var infekterat som ofta kattbett blir. Så han fick ett dräneringsrör insatt och nu så får dom spola 3 ggr / dag. Sixten är  snäll och accepterar ju det mesta men han har lite ont så han låter lite när det ska spolas , men inte mycket. Så här ser han ut det lilla gullet i sin tratt.
                    image223
image222
                                image222
              

tinker

image221Vacker , eller hur ? Det här är en Tinker , en irlänsk ras. Mmmmm...   I love it ! 
                    image222

Snyggt...

Ja det är då bra snyggt med sillisar , eller hur då ?
image220
Åsså exta snyggt med en sån där bikini då ? !!
 

problem - so what ?

Nu är det några dagar sedan jag bloggade. Det beror på att jag har haft problem att komma in , vet inte varför. Min dag har i dag varit bra. Jag känner mig pigg och positiv för det har varit en bra vecka. Det har varit bra på jobbet och träningen och maten går bra , känner flytet liksom. Gud vad skönt !!!! Och vad gör det då att man har lite oflyt på datorn och att man inte kommer in på sin blogg - absolut ingenting. I dag har jag och en kolega startat upp en Recoverygrupp på jobbet och där ska man , både deltagare och ledare , sätta mål för sig själv från vecka till vecka. Mitt mål blev att jag ska komma i väg och träna minst 2 ggr / vecka. Ett till mål som jag då bara sa till min kolega , eftersom en av deltagarna har en ätstörningsproblematik, är att jag ska gå ner 5 kilo på dessa 10 veckor som dett håller på. Det blir ett halvt kilo på varje vecka. Suveränt om jag klarar detta för då har jag bara ett kilo kvar sedan till min målvikt. Det ska väl inte behöva vara så svårt eller vad tror ni ?


Skönt trött =)

Nu har jag varit och tagit ett pass på gymet , guud vad jag känner mig nöjd med mig själv !! Hela kroppen känns bara skönt trött som det bara kan göra efter träning. Löpbandet gick riktigt bra i dag. I kväll blir det nog bara att mojsa lite i soffan , fick låna en film som jag ska se på : Underbara älskade med Michael Nyqvist , han är ju så gudomligt bra. Och så är han ju så snygg på nåt konstigt vis. Ja , jag skriver konstigt för egentligen så är han ju inte snygg men han blir det ändå... märkligt. En annan som är så in åt helskotta snygg men som egentligen inte heller är snygg det är ju Dr. House i tv seien House om ni brukar se den. Han är ju skitläcker alltså på nåt vis.
Nej ... på med filmen nu.
  image219

Det här är mina UNDERBARA ÄLSKADE !!!  
                         image213


jobbar

Här sitter jag på jobbet och kan inte logga in på procapita... med andra ord kan jag inte dokumentera , vilket jag ju skulle behöva nu. Har inte kunnat komma in på flera veckor nu , kommunen har lite kämpigt nu eftersom hela kom in har ändrats. Jaja... det ordnar sig väl med det - till slut. I kväll jobbar jag till kl nio så jag har några timmar kvar.
   

Frukost

Nu har min frukost slunkigt ner och det var ju inte så svårt !! Så här såg den ut i dag 
                                                                                                                                          image218 Yoghurt och kaffe... Ser kanske inte så lyckat ut men det är en riktigt nyttig yoghurt som jag själv mixat ihop. Nu är det bara till att sätta igång och ladda för stavgången så man hinner duscha och bli klar innan man ska iväg på jobbet. Jobbar kväll i dag. 
                       image213

Välkommen hem jonas

I dag kommer Jonas hem från Kosovo. Oj vad tiden har rusat i väg , tyckte det nyss var oktober och han for iväg , då var jul och allt sånt framför oss , nu är allt passerat !! Hoppas att han får två bra veckor innan han ska ut i världen igen.

Stavgång i dag

Godmorgton alla morgonpigga. Nu är det måndag och ny vecka , då ser mitt upplägg ut så här :
Måndag : Stavgång 1 tim.
Tisdag : Träna på Helex
Onsdag:Träna på Helex
Torsdag : Stavgång 1 tim.
Fredag : Träna på Helex
Vad tror ni om det upplägget , möjligen skiftas onsdag och torsdag men jag SKA göra allt !! Har sett att det är flera andra här i bloggvärden som har typ samma mål och som kämpar på. Det är bra , då kan man få lite press av att man kan ju inte vara den som ballar ur heller !! Nu ska jag gå och mixa ihop min youghurt som jag brukar ta till frukost ! Sen blir det ut med stavarna en timme , det är nåt jag verkligen kan rekomendera för er som kämpar med att komma igång, det är bra som sjutton ! Höres.....
                       image213

photoshop

Håller på att lära mig photoshop just nu... oj, hur mycket som helst att lära ser jag. Har ju sett på andras bloggar vad otroligt mycket fint det går att fixa med det programmet. Jag vill oxå kunna !!!  

Ruskväder

Så här ser det ut här hemma i dag 
                                                                  Riktigt grått och tjockt snöfall.
image201

Snöfall

Så verkar det som om vintern kommer nu då , här i Sundsvall snöar det väldigt just nu. Så här hade det kunnat få vara på jul. Hoppas det inte blir allt för mycket nu då fast det är lite mysigt om det kan få bli lite som iaf ligger kvar. Det blir ju lite ljusare då och så kan man åka skidor.
              image213

Födelsedag...

I dag är min födelsedag vilket jag inte tycker är särskilt kul. Har aldrig varit förtjust i födelsedagar , kanske när jag var liten då , men inte sen. Tycker bara det är en massa fjask kring det. Här hos oss blir födelsedagsfirandena lugna och inge pompa och ståt nån gång , inte ens när någon fyller jämnt. Nu fyller jag 42 år i dag och det är väl inte nåt man vill fira direkt , sjutton - man är ju på god väg mot 50 !! Fast jag har iaf bjudit Marie och Stefan på middag i dag. Så mycket mer än så blir det inte , ja kaffe och så då naturligtvis. 
                           image216

Rekord !!

Haha...nytt rekord i min statistik... 20 besökare på min blogg under gårdagen ! I dag har jag sovit länge och  musklerna känns skönt möra efter 2 dagars träning. Härligt att känna det nu igen efter så långt uppehåll - tror aldrig jag haft sånt långt uppehåll i träningen förr faktiskt så det kan väl ta ett tag att komma igång kan jag tro. I dag var det tänkt att jag och min kära särbo som det så käckt kallas för skulle åka till Matfors och hälsa på hans syster, men vi får se hur det blir , har inte fått tag på henne ännu så vi vet inte om hon ska vara hemma. Det skulle vara kul att se hur hon bor nu när hon har flyttat. Ha det så bra i dag alla som läser !
                                                                                                                                                image215
                    image213

Lycklig

Fick för mig att jag skulle söka på Google på våra före detta hästars namn. Och så fick jag napp... herregud vad kul ! På Ideal Crazy fick jag upp bilder. Så kom jag in på Bukefalos hemsida och där var det flera bilder på honom. Det är så otroligt roligt att se att han är så fin och verkar så välmående, skönt att se att han blir väl omhändertagen. Jag snöt en liten bild för att visa upp här på bloggen. 
                                                                                                                   

                                         image215


Morning !

Sitter på jobbet och ska snart gå av nattpasset , har varit in och kollat av Sundsvall.se s nya sida. Verkar vara bra - och äntligen lite "upp to date " för oss medarbetare. Nu kan vi fixa lite hemifrån oxå som alla andra på andra arbetsplatser har kunnat göra i 100 år känns det som. Och alla har fått egna mailadresser - Haha... sanslöst sent i tid , men men ... bättre sent än aldrig. Nu ser det iaf ut att bli en riktigt bra sait för oss medarbetare - och det tackar vi ju för.
Jag har gjort ett försök att pinga miná blogginlägg , få se om statistiken ökar - spännande ! Såg att det var en som hade nästan 10 000 läsare om dagen, herregud - kan det va möjligt ? Fast så var det , så det är nog det. Mina brukar ligga på ca 10 / dag =)))) Men få se nu rå om det ökar.
I kväll blir det träning , känner att nu är jag på hugget !
                          image214

skööönt....

Nu är klockan nio och jag är stationerad på arbetsplatsen , nu har jag varit och tränat och det kändes då riktigt skönt. Men gud vad man har legat av sig , iaf i muskelstyrka , nu under hösten där det har kärvat med träningen !!! För kärvat det har det verkligen gjort , jag tror aldrig att det har varit så trögt som denna höst. Men nu känner jag lusten och motivationen komma tillbaks och det är så kul !! Måtte det hålla i sig , det SKA det göra.
Ha det bra alla bloggers och hoppas ni får en lugn natt , fast framför allt hoppas jag att jag får en lugn natt ;)
                                                                      
                          image213

på g...

Nu ska jag i väg och träna på Helex och sen i väg på jobbet... Sköööönt att komma i väg å träna !!
                        image211

Hästar

Här är två tjusiga killar som en gång i tiden var våra familjemedlemmar. Giant du Ling och Ideal Crazy.
image206  


Är dom inte snygga så säg... Den stora bilden är Giant du Ling och de små är Ideal Crazy. Klicka på de små så får du se dom större.
                       image211


God morgon alla pigga och trötta

Så var natten över då och den har varit lugn , inga brandlarm och inga andra "utryckningar ", förutom Sidsjön nu på morgonen då. Då får jag hoppas att det ska bli en lugn dag också , fast det blir det ju nästan alltid - vad ska annars inträffa ??
                            image215Kram på er och ha det så bra i dag !!
               image214


Jobbar...

Jaha , så är man på jobbet då igen och ska göra ett nattpass. Längtar tills i morgonbitti när jag får åka hem och göra frukost. Hoppas natten blir lugn , fast jag måste i väg i morgonbitti klockan 6 på ett uppdrag i Sidsjön. Jaja , det går väl an. Nu ska jag ta och kolla in tv programmet få se om det är nåt intressant i kväll eller i nat. Om inte annat så har jag ju boken - Lyckans land med Frank McCourt - lite sådär då , något seg men jag vill ändå läsa klart den och se hur det går för honom. Han skriver ju om sig själv. I förra boken handlade det om hans barndom , han levde sin barndom i slummen på Irland, fattigt och riktigt elendigt. Men han lovade sig själv att han skulle åka till Amerika när han blev äldre och det gör han i den här boken. Så får man följa honom där... ja typ så. Jag vet att han blev lärare till slut men dit har jag inte kommit ännu... få se om jag gör det - kanske i natt.
God natt på er alla där ute - sov så gott !!
                        image214

Ut med julen...

Så var det slut på julen för vår del då. I dag har julen städats ut och vi har fått upp nya gardiner. Gud så skönt det blev. I natt och i morgonnatt skall jag jobba igen och sen är det helg igen. Då blir det lugnt , skall inte göra nåt speciellt förutom att jag tänkte bjuda syrran och hennes familj på middag på söndag.
Nu ser jag fram emot ljusare dagar och tulpaner på köksbordet.
                      image213

ST tar ställning mot våldet !!

Kan i dag läsa i ST att dom tar ställning mot våldet i dag och drar i gång en rejäl kampanj. Det tycker jag är så himla bra. Allt våld måste bekämpas - det som sker ute på gatorna - det som sker i hemmen - mobbing och precis allt . Läs STs uppstart på "Nej till våldet" i dag och lägg ett bidrag till kampanjen , det ska jag göra. För gud vad mycket hemskt man får höra , speciellt så här dagarna efter nyår och jul , då mycket våld inom familjerna eskalerar till ett rent helvete för många. Det gör så ont att höra om , och tänk så ont det ska göra för offren- själsliga sår som aldrig läker - kanske fysiska skador som syns och påminner... NEJ , NU ÄR DET DAGS ATT SÄTTA STOPP !!
I övrigt så är det åter vardag och ett nytt år är inlett. Jag och mina barn har lovat att vi ska köra med en lite hälsosammare stil den här tiden fram till sommaren än hur hösten har varit. Hösten har varit lite så där kan man väl säga. Träningen har kärvat som bara sjutton och man har aldrig kommit i gång... det måste det absolut bli ändring på. Och mina extrakilon som jag har lagt på mig på de senare åren måste bort !! Så nu är det bara till att ta nya tag =) SKÖÖÖNT !!
Ha en god fortsättning på det nya året alla mina kära läsare !! 
                                                                                                              

          image212


RSS 2.0