Stänger för kvällen nu...


Recept på min kvällsdrink

Malin frågar vad det är i min kvällsdrink som jag tog i dag.
En massa hallon- plockade hemma på gården
En banan
Fil
Solrosfrön
Kanel
Åsså mixar jag det med stavmixern.
Så himla gott och mättande!! Fast det blir godare om man använder frysta bär för då blir den lite isig. Mmmmm...

Rullande text

Ahh...lyckades få in en rullande text, den ligger under länkarna. Det är så kul när man lyckas!!!

ny klocka

Haha... vad jag blir glad, jag lyckades få in en ny klocka. Ja, det var ju inte så svårt men ändå =)
Ha en bra natt alla ni där ute !!

Kvällsdrinken är serverad

... och sen är det snart dags att bege sig till jobbet.


Har nåt kul att berätta...
Stuggrannen, Bettan, har precis klämt ut en liten pojke !!! Eller liten tror jag inte han var, han var visst ganska stor. Ska bli spännande !
STORT GRATTIS


photoshoppar lite



Jag har nytt photoshop program och fattar plötsligt inte mycket igen. Allt är på engelska och mitt förra var på svenska. Ja, ni fattar... plus att det ser lite annorlunda ut, faan - ska jag måsta installera det gamla nu då. Jag hade ju lärt mig så mycket och nu kan jag inget, inget kul !!!

Getingarna borta hoppas jag

Nu är det sprutat och klart. Om inte getingarna försvann så skulle vi ringa efter helgen igen. Eftersom boet är inne i väggen så är det lite svårt att veta om dom prickade och kunde döda boet sa hon.
"Ja men, sa jag då, flyttar dom inte dom som har överlevt nu då när dom känner lukten av det du sprutade in ?"
Nä, se det gjorde dom inte ! Det ska till att drottningen dör, det är bara hon som börjar bygger bo, och om hon dör då dör dom andra av sorg sen !! Fräckt...
Den stackars tjejen som kom och sprutade bara klättrade upp på en stege utan något skydd alls, det skulle aldrig jag vågat. Genast började naturligtvis getingarna bli oroliga men det brydde hon sig inte om, sa att det brukar gå så bra bara man är lugn. Och det gick bra, ja iaf relativt - hon fick bara ett stick. Men det gjorde rejält ont sa hon. Den rackarn stack henne rakt på kinden.
 
I morgonbitti blir det till att åka till stugan igen några dagar och träffa de små fyrfota älsklingarna. På söndag får dom nog ta och följa med hem till ön dom med. Ja, om inte Anna( minstingen ) nu ska stanna i stugan och vill ha dom kvar förstås.

Getingar i huset

Usch och fy... vi har getingar på två ställen i huset, så nu sitter vi och väntar på att Anticimex ska komma och spruta. Tur det finns dom att ringa, för själv hade jag inte velat stå på en stege och spruta på getingar. Dom är ju så lättretade !
Slänger in en bild på mina svärsöner som är de bästa svärsöner man kan ha !

Hopplöst !!

Jag kämpar å kämpar men får inte in någon bakgrundsbild. Jag gör precis som mallen i www.designadinblogg.se men icke. Någon som kan ge mig ett gott råd...

Ha en bra dag...


Ännu en solig dag

Njut, njut, njut... Helt underbart att se solen skina varje morgon, och känna den varma luften. Passa på att njuta nu av varje sekund av det underbara vädret. Vem vet när det är över.
Tänk om man kunde spara detta och plocka fram lite av det på vintern. I dag blir det nog en dag på spikarna för mig och äldsta dottern, fram till ca 2-3 tiden iaf. Sen måste vi hem och äta en bit grillat kött innan dottern drap till jobbet.
  

Vilka dagar !!!

Efer några dagar med massor av sol och bad så är jag tillbaka i Sundsvall. Har ju som sagt varit till sommarstugan några dagar, det var helt underbart !! Här kommer några bilder.

Här är våran "vackra" brygga. Den är pitoresk och mysig. Här tillbringar vi soliga dagar.


Momma badar i det 21 gradiga vattnet.


Jonas hämtade båten så vi tog en tur till Måsskär utanför Hårte.


Här ser ni en av mina underbara döttrar som njuter av båtturen.


Så här ser det ut där...



drar till stugan några dagar ändå...

Som rubriken lyder så blir det stugan ändå några dagar. Blav lite hastigt bestämt, men det går ju de med.
Slänger in några bilder från i sommar till er att se på.







en timme kvar

En timme kvar så får jag gå hem och vara ledig tills på onsdagnatt. Guuud, vad skönt. Det blir inge åka till stugan av för mig nu utan jag ska vara hemma på ön. Längtar lite efter kissemissarna, dom är ju i stugan med min dotter  och sambo som har semester. 
Efterssom jag är på jobbet så blir det en bild från google, men den ser ju rätt fräsch ut... pressad i ett glas hade suttit som ett smäck nu.
Har funderat på att kanske, när jag ska byta klocka, ta en som ser ut som en apelsinskiva... den såg rätt cool ut tycker jag, också skulle den bryta av rätt bra. Hm, få se.
Jo, just det , en sak jag tänkte höra med er andra om. Är det nån som vet var man hittar sina kontakter numer. Sen blogg.se gjorde om så hittar inte jag kontakterna, inte heller sidan där man sökte nya.
 

Jobbar i natt igen

Jaha.. så är man på jobbet igen då, hoppas på en lugn natt =)
Ska snoka runt lite och söka bakgrunder, få se om jag kan hitta nåt jag vill ha. Sen får jag försöka lösa problemet med att få in den.
     

Uppdaterar med lite foton

Ett besök på Ostindienfararen Göteborg blev det naturligtvis när det bjöds. Man tackar !!!

  

 

 

Här är en bild knäppt från min bro, är det inte vackert ?
 

Ett besök på Spikarna blev det i går, badade också ute vid klipporna.
 

Ytterligare en bild från Spikarna, det är så otroligt vackert där. Nästan lika vackert som Hårte :)
 

Slutligen en bild på min goda och nyttiga frukost. Den ser ungifär likadan ut vaje dag.
 

Åsså skulle jag vilja ha lite kommentarer om vad ni tycker om min design, som ni ser så har jag ännu inte lyckats med att få presentationen ( Pia. K) rosa. Kan inte fatta, har testat allt men icke. Vet du ?
Bakgrunden ska väl också fixas, fast jag tycker det är rätt fräscht med vitt.

Skit också !!

Nu har jag trasslat bort bakgrunden på bloggen och inte får jag dit nån ny. Jaja... ska väl lösa det med, ska försöka få dit en med lite mönster. Den här tänkte jag mig...
           
Eller jag kanske hittar nåt bättre, den ser kanske lite aprikos ut, det vill jag ju inte.


Bonusmotion

Så, nu är gräset klippt och det ger ju den så välbehövliga bonusmotionen som jag behöver nu efter semesterns frossande. Kan inte förstå att jag har fått så lätt att gå upp i vikt, det hade jag inte förr. Men, men...kanske det har med åldern att göra.
Bilen är också tvättad och då passade jag på att få en och annan kalldusch i slangen, det var rikrigt skönt må jag säga !

   

Hemma

Så där , nu är jag hemma, har ju jobbat i natt med. Nu har jag tagit min morgonpromenad och ätit en god och nyttig frulle bestående av: Fil, massor av nyplockade hallon, solroskärnor, linfrön och lite kanel - stavmixat, och ett kokt ägg.
I dag hade jag ju tänkt att göra som i går och dra till Spikarna för att ligga där på klipporna och ha det bra. Men jag tror jag stannar hemma istället här på gården, det fläktar ju trots allt lite i dag så man kanske härdar. I och för sig är det ju underbart att bada men jag får dra ut slangen och duscha av mig emellanåt. Kanske sticker jag iväg sedan nåt.
Och i brist på annat så slänger jag väl in denna passande text =)
                   

Designar - själv !!

Som ni ser så håller jag på att ändra om på min blogg, det är dags att byta ut lite färger. För första gången så mixtrar jag med det själv, å ta mig sjutton så verkar det lyckas också. Iaf ännu så länge, ska ju fixa lite mer också så vi får väl se. Men det är iaf kul att det äntligen händer nåt, jag har ju tragglat emellanåt på min testblogg och det har bara blivit pannkaka. Det är inte så lätt med koder å allt vad det är. Jag måste försöka att centrera överskriften till inläggen och ändra färgen på profiltexten och linjen mellan texten och menyn. Jag snokar vidare hos www.designadinblogg.se , en helt suverän blogg där man får hjälp med det mesta.
Nästa drag  blir att byta klocka och göra en signatur. 
Vad tycker ni, ska texten vara så här tunn i stället för tjock ? Det tror jag blir bättre, så jag kör så ett tag så får vi se...
    


Vilket underbart väder

Nu kan man verkligen börja snacka om underbart väder. Oj, vilken värme det var i går. Tyvärr kunde jag inte åka till min sommarstuga för jag ska ju jobba natt hela helgen.
Jag vet, det är oerhört tunt och tämligen ointressanta inlägg just nu, kan bara säga : Inspirationen är inte på topp och jag kommer mig liksom inte riktigt för att sätta mig vid datorn nu på sommaren. Det blir väl bättre till hösten, då ska jag ju gå den där bildbehandlingskursen så då får jag väl fortsätta att redovisa mina fixade bilder =)
     


bulgarien

Så kommer nu då äntligen lite bilder från Bulgarien, som sagt  så är jag lite lat med bloggningen just nu.

Så är vi på väg då =)             
                    

tillbaka till verkligheten

Nu sitter jag på jobbet och har jobbat natt. Klockan är kvart över sju och snart börjad dagpersonalen att drälla in. Ett helt år kvar till nästa semester , det känns hårt när man tänker så. Men samtidigt -  tiden går ju så fort.
Till hösten ska jag börja en kurs i bildbehandling på 7.5 högskolepoäng. Det ska bli kul. Allt går via datorn så jag kommer inte att behöva åka någonstans.
Nu kommer det att bli tyst på¨bloggen i några dagar igen för jag ska åka till sommarstugan i några dagar. Är åter på söndag. Ha det så bra alla ni där ute.
                         None

hårddiskkrasch

Hej alla ni som är där ute. Om någon undrar vart jag tagit vägen så är det så att jag har haft semester nu i 5 veckor.  Den har jag tillbringat i Hårte i min sommarstuga, gud vad härligt det har varit. Att bara få vara och ha det bra och njuta. Det kallar jag semester. Innan semestern var jag till Bulgarien en vecka och det var ju verkligen inte fy skam det heller vill jag lova. Hade ju tänkt att lägga in lite bilder på det men det har hänt lite tråkigheter med datorn sen dess. Hårddisken har kraschat, och jag hade ingen back upp naturligtvis. Ja, det mesta gick ju att rätta ur den kraschade hårddisken och jag fick tillbaks det i går i kväll på dvd-skivor. Kunde tyvärr inte hitta mina foton där :( Men, men jag skulle ju spara den trasiga hårddisken och höra av mig om jag saknade nåt så kan min kära kusin testa igen så det kanske kommer foton från Bulgarien ändå.
Ja, vilket fall som helst nu då så är jag tillbaka och ska försöka komma i gång med bloggandet lite. Det kommer inte att bli inlägg varje dag så länge det är sommar, men lite då och då iaf.
Och till er alla som känner mig sen förut så kan jag säga att jag kör på med GI och det mår jag som en prins av. Jag har slarvat på matfronten på semestern, man blir ju lite lat, och man känner verkligen skillnad. Nej, tacka vet jag GI - då blir jag pigg och glad och trivs verkligen med livet omkring mig:))))
Nu ska jag ta en par koppar kaffe - sen blir det morgonprommis och sen blir det frukost bestående av fil, keso, solroskärnor, linfrön ocg kanel. Mmmmums...

Semester i Hårte

Hej allesammans!
Jag är på semester nere i stugan, jag återkommer om ca 2 veckor.
Hoppas ni har en trevlig sommar.
Pia

RSS 2.0