tragiskt

Bläää.... så är räkningarna betalda då. Gud vad tragiskt... finns det nån vänlig själ som kan sätta in 50 tusen på mitt konto och rädda mig från denna kamp.♥

föreläsning

image310

målet

image309

måndag igen

image308

fredagen såg ut så här

image307

lördageftermiddag och en drink

Jaha, så är det då lördageftermiddag och jag har fått mig en god drink.
                                                                       image306
Vad gör ni alla mina vänner där ute. Skriv och berätta...

fin dag !

Det ser ut att bli en fin dag i dag. Lämplig att vara ute. Jag ser fram emot att ta en sön promenad och sen kanske sitta ute och sola på gården. Gärna också grilla lite korv och ha det riktigt mysigt. Det ser faktiskt ut som om det kan bli en sån dag i dag. Kanske lilla Anna och Crille kommer upp och förgyller dagen med mig. Issofall skulle jag ju kunna bjuda på kålpudding i dag. Ja , vi får se hur allt blir. Jag ska iaf njuta av dagen och ledigheten , det vet jag !!
image305

Ännu en tävling i dag

Hittade ännu en tävling som jag deltar i. Den här läckra väskan hoppas jag ska bli min.
Du kan också vara med och tävla här : http://crazyfashion.blogg.se/1203022514_ny_tvling.html
Och så här ser väskan ut 
                436154-14

Tack Annica

        image304

smycke från snö

Ännu en tävling , idag är jag på tävlingshumör =) http://sofieb.blogg.se/1203365902_tvling.html Här kan även du vara med !! 
          image479

Kolla in så snyggt , den skulle jag verkligen vara glad att få. Vi får väl se om turen är på min sida i dag. Jag lägger iaf ner lite energi på det i dag.

image303


Ännu en tävling

Åh... vad kul det är med tävlingar här på bloggen. Nu tänkte jag att jag skulle vinna en webkamera !!
Här kan även du vara med : http://www.designadinblogg.se/
tävla vinn designa din blogg blogghjälp bloggdesign Lycka till.

och en liten bild på elo

Elo måste ju också få vara med på bloggen. Han är inte min skogis utan det är mammas lilla älskling. Är han inte söt så säg. Här var han tvungen att blinka lite som vanligt när en kamera kommer fram och han är i närheten.
   image302

Torsdag kväll

Så har åter en arbetsvecka passerat då. Oj , vad det ska bli skönt nu att vara ledig fr , lö , och sö. Hoppas nu bara på sol och värme !! Här är min underbart vackra skogis kisse.
image301

tack alexandra

Nu har jag fixat om min blogg lite inför våren och sommaren. Tycker att den andra såg kanske lite vintrig ut. Men som vanligt har jag ju tagit hjälp av Alexandra , som är en fantastiskt hjälpsam tjej när det gäller detta. Önskar att jag kunde själv , det skulle vara så kul. Ska fortsätta att traggla på med den andra bloggen , som jag bara använder till att försöka lära mig design. Ännu s¨länge har jag inte gjort några framsteg kan jag raportera.
Nån som har bra tips ? - Emottages med glädje !!
image300

Ny header ?

Vad tror ni om att byta till lite sommarmotiv här på bloggen ? Kanske denna som header och ev nån härlig ljusgrön färg som bakgrund ?
Hmmmm.... jag får höra med Alexandra.
Detta är för övrigt vår sommarstuga och där vistas vi på sommaren till största delen. Där är det sååå härligt.
Men som sagt... säg vad ni  tycker om att ha den som header.
image299

Bamse

              image298

tjockismat

image297

gissa

   image296

söndagmorgon

Nu är det tidig söndag morgon och jag är ju som vanligt ensammen uppe. Jag tycker det är så skönt att kliva upp tidigt på mornarna. För mig är det den bästa tiden på dagen - morgon och förmiddag. Kan väl kanske bero på att jag är en morgonpigg människa. Jag är pigg på morgonen även när jag ska till jobbet och det är ju så himla skönt. Jag tycker synd om alla ni som får släpa er ur sängen och det tar halva fm innan ni är pigga. Gud vad det ska vara jobbigt. Jag har alltid varit morgonpigg och det är guld värt !! Liten tur har man haft iaf då... hihi fast jag har väl haft lite mer tur också. Jag har ju två helt underbara barn tex. 
                                                          ♥ I love my babes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥
                                                                                                                                  image295


Frukost

Nu måste jag gå och äta frukost , jag blev så hungrig när jag såg tacos på Alexandras sida. Fast för mig blir det te odch macka.

Gårdagen

image293
image285

härliga saker att vinna i dag

I dag ska jag vara med och tävla om lite roliga grejer från Aroma. Här kan du också gå in och tävla :     http://junitjej.blogg.se/
                                        image292

Dtet här skulle väl inte vara helt fel att få hem en dag i brevlådan. Jag hoppas att jag vinner !!!!!!!!!!!!

image285


gratis sms

Gå in på den här länken och fixa gratis sms ni med, jättebra att ha !!
                                                       http://www.sms.se/?r=172355
image285

Lördagmorgon

image291
image285

jonas nr 2

Hihi... du är ju nr 1 , det vet du väl. Och det var ju självklart dig jag skrev om. Och jag trodde först att det var du som svarat. Så det kan bli... Hoppas ni har det bra båda Jonasarna !! Hihi...
Tur för mig nu då som har två Jonas !!!!
image283

helg

image290

Love you

Jonas borde också ha varit me på bilden.
           
              image289Eller hur ?

image285

inför alla hjärtans dag

image288

Tror och hoppas på en besvärsfri framtid

Min kära dotter var på chi - terapi i går och det verkar då jätte intressant. Ska funka som akupunktur fast med infrarött ljus typ. Det ska bli så spännande att se hur det avlöper , enligt behandlaren skall hon bli helt besvärsfri från sina besvär med urinvägarna och spänningar i nacke och så. Och dessutom så skall inte besvären komma tillbaka sen heller !!! Fantastiskt om det funkar.
image286
Lycka till mitt kära barn !!!!!!!!!!!!!!!!!!
image285
                                                                                                                                                         

Kul med gamla kompisar som dyker upp på bloggen

Gud vad roligt när det dyker upp en gammal kompis och kommenterar på bloggen ( Pia H ). Jag önskar att du kunde lämna din msn eller nåt så jag kan kontakta dig. Det skulle ju vara kul att utbyta lite skvaller , det var ju ett tag sen sist nu. I bland är det tätt mellan regnskurarna och ibland inte.
image285

i love my cats

Här är våra underbara katter. Dom är alltid så snälla och goa. Dom blir alltid lika glada när man kommer hem och dom är en alltid trogen i sängen !! 
                     image284image283
                               

god morgon

image282God morgon på er alla bloggers. Hoppas att dagen i dag ska bli fin och trevlig. För mig är det jobb som gäller i dag och det känns ju ganska trevligt. Skönt att känna så , det är inte roligt när man har perioder då det tar emot att åka till jobbet , för såna har man ju också. I dag är inte en sån dag !! =)
image283

Fin dag igen

Åhhh.... vilken tur jag har. Kaninväder i dag när jag var ledig ! Jag , Linda och Anna tog en härlig prommis. Vi gick bla och hälsade på hästarna och fåren. När vi kom hem så åt vi korv med bröd ute på bron. Solen värmde skönt.
   image281
 USCH , den bilden blev kladdig och ful !!!
image275

krya på dig

                          image280
image275

Lördag morgon

Nu är det lördag morgon och klockan är snart nio. En sån som jag ska åka och jobba i dag... fast ännu dröjer det några timmar innan jag behöver åka. I morgon däremot jobbar jag från 8.00 - 21.00. Jag vet , det låter jäkligt tufft men det går bra för det mesta. Ni som känner mig vet ju var jag jobbar och för er andra kan jag berätta att jag jobbar i ett gruppboende i socialpsykiatrin. Där bor människor som av olika anledningar inte klarar av att bo ute i vanliga lägenheter pga sin psykiska ohälsa. I gruppboendet bor man ju visserligen också i en vanlig lägenhet men skillnaden är den att här finns det personal att tillgå dygnet runt och det ger ju naturligtvis en trygghetskänsla bara det. Vad gör jag på mitt jobb då... jo , jag är kontaktperson till några personer , jag ger stöd och den hjälp som personen behöver och har beviljat i bistånd. Ett stöd i det vardagliga livet , ett stöd till att leva ett så bra liv som möjligt trots psykisk ohälsa... ett oerhört givande jobb tycker jag. Man kan visserligen bli trött , det kan man men man får så oändligt mycket tillbaks så det finns inte. Jag trivs otroligt bra med mitt jobb med andra ord och inte nog med det jag har ju också världens bästa arbetskamrater !!! Så ta åt er kära arbetskamrater om ni nu skulle läsa detta. Jag har de bästa arbeskamrater och den bästa chef jag nånsin haft och då har jag ju faktiskt ganska mycket att jämföra med. Jag har jobbat på ganska många ställen. Här har jag jobbat i snart 5 år och jag tror inte jag byter bort detta i första taget , inte frivilligt iaf. Så där ja , nu har jag skrytit upp min arbetsplats och mina arbetskamrater. Väl värt ... faktiskt.
image279

En underbar dag

Äntligen skiner solen och det känns som vår i luften. Helt underbart. Passade på att ta med kameran och gick ut på promenad innan jag skulle på jobbet. Gick förbi hos Pia och plockade upp henne också efter vägen. Vi tog en svängen runt kyrkan. Det var riktigt skönt och fåglarna kvittrar !!

                image278
image275

En favorit

                            image277

Längtar

               image276

Haha... En neger på grannens toalett

För någon dag sedan så hade telefonen ringt här hos oss. Jag var på jobbet och Linda hade inte gått i väg till sitt jobb ännu. Hon svarade och samtalet löd ungifär så här :
- Hej, det är grannkärringen ( ja hon sa faktiskt så )
- Hej
- Tänkt bara höra om du har sett nån neger ?
-Näe ?
- Det var en här och ville sälja tavlor , och så ville han låna toaletten och där blev han så länge så jag började undra vad han höll på med. ( Vid det här laget så började Linda gå mot dörren och skulle låsa ) Så jag gick dit och kikade in och då satt han på toa och ja du vet... du förstår vad han gjorde där va ?
- Ööö .. jaaa
- Man har ju hört att negrer har stora...
- Jasså
- Ja, vad tror du om det ?
- Nja , jag vet inte.
- Men har du inte sett nån då ?
- Nej det har jag inte.
- Ja , men du måste ju tycka nåt. Vad tycker du ? Har dom stora ?
- Nej men jag vet inte. ( Linda börjar bli irriterad och fundersam , kan detta verkligen vara grannen ?? ) Nu måste jag göra mig i ordning och gå på jobbet.
- Jaha , jag var på Lindex i går och köpte två behåar. Det var stl 75 C , dom var för små. Vill du ha dom.
- Nej det vill jag inte. Dom passar inte.
- Nähe , hur stora bröst har du då ?  
Och så fortsatte hon ett tag tills Linda avslutade det hela lite irriterad och brydd. Man kan ju undra vad man kan få ut av såna samtal ?? Prata storlekar... haha, då kan man inte ha mycket kul här i livet. Hon önskade nog att hon haft en neger på toaletten , eller vad tror ni ?
                                                                   image274
image275


Tankar om inget

Ja , ni kanske undrar hur det gått med träningen denna veckan. Ja , det kan ni ju alltid funder på. Det gör jag också. Jag har faktiskt inte varit i väg nåt denna vecka... skäms att säga det ( eller inte ) men det är sanningen =)

ÄSCH... jag har ingen inspiration , kan inte skriva nåt. Tycker just nu ingenting om nånting , helt tom i kolan. Hur det kan vara ?? I bland så forsar det tankar i huvudet och i bland så står det bara still. Undrar vad som är bäst - när det står helt still och man inte har en enda åsikt eller när det forsar runt en massa tankar och man tycker  och har åsikter om allt och alla ... Vad tror ni ? Det är nog bra om det rör sig lite iaf, tror jag.
Tänk om man skulle få en psykos - då skulle man inte veta om det jag upplever är verklighet eller om det är nåt som nån annan tänker eller om det är fantasi. Man skulle heller inte veta om sina egna tankar är nåt nån annan säger eller tänker eller om det faktiskt är tankarna i sitt eget huvud. Och kan grannen höra vad jag tänker ... eller har jag ett chip inopererat i hjärnan så jag kan avlysnas och styras därifrån. Om det är så att jag kan styras så är jag ju inte ansvarig för det jag gör.Eller är jag det ...  Det var några tankar om tankar , och ännu så länge är jag på det klara med vems tankarna i mitt huvud är iaf.
                                                                                image273


Semla

Gooood !!!!!!!!!!!!!!!!!
               image272
image264

Hej

Nu har jag fixat en till blogg där jag ska träna mig på att designa själv. Ni kan ju alltid besöka den då och då och se hur det går för mig. Lägger en länk till den här på bloggen under länkar : mamms

tur

I dag har jag haft den turen att blivit bjuden på strömmingsflundror och potatismos. Mmmm.... det var gott och för att inte tala om vad det var länge sen man åt det. Hemlagat smör på mackorna , inte illa... jag som annars inte äter smör var tvungen att ta en smörgås med smör. Ahh.. detta smör är så gott - brukade själv också göra detta förr när barnen var mindre. Det är enkelt att göra och så blir det så himla gott.
Tack mamma och pappa för den goda maten !
            image271

image264


Ledig igen

Så var jag ledig igen och vad ska man göra då ? Jag får nog försöka hitta på nåt så jag inte fastnar i photoshop hela dagen. Timmarna bara rusar iväg när jag sätter mig ner och fixar med bilder. Nä... i dag får det bli lite promenad och lite fix med mat. Här är iaf det jag har lyckats fixa i photoshop i dag.
         image270Ni undrar kanske varför det är dessa människor på många bilder , ja ni som känner mig vet ju . Och till er andra så är det mina gull !! Snyggaste ungarna i världen ! Och de snällaste och underbaraste dessutom =) Löv you !!!
image264

kväll

Klockan närmar sig 22 och man har nyss kommit hem från jobbet. Har sett på House - fantastisk doktor det där. Och snygg är han ju också , men det vet ni ju redan att jag tycker.
Har fixat lite i photoshop också. Vad tycks....  ?
      image269Ett snyggt gäng om inte annat. =)
image264


Hej Mats

Hej på dej Mats och välkommen till bloggvärlden... hihi

Anna och maria

image268Här har jag lagt till bakgrunder igen - men vet inte om det känns så himla bra med den. Nja får nog jobba vidare och se om det kan bli lite roligare...
image264

Plötsligt slog det mig

Vaknade i morse vid halv sju tiden av att jag hörde sopbilen åka omkring härute. Plötsligt slog det mig då det som jag grubblade på i går med bakgrunder till bilderna. Jag flög upp ur sängen - på med datorn - leta lämpliga mönster , det var inte det lättaste att hitta - testade - och det gick !!
  image267
Så blev resultatet... nu vet jag hur man gör .
image264

kan inte sluta

Nu är jag helt sålt alltså , det går inte att sluta. I bakgrunden är tvn på med nåt helt fantastiskt sjukt alltså. Outsiders på 5an. Hur knasiga människor finns det ??? Ny bild =)))
image263
image264

jag kämpar på

Nu har jag valt att göra om bilden jag först gjorde till ett collage( den första finns längre ner på sidan ), bättre eller sämre vet jag inte men det är iaf kul att fixa och trixa lite. Lämna era kommentarer så jag får veta att ni varit här , och så jag får lite respons på bilderna. Tyck gärna till lite. Kom gärna med ideer =)
image261
image262

ännu ett collage

Ja, nu tycker jag faktiskt att jag behärskar detta med collage. Åtminstone på denna nivån ,klart jag vill utveckla det mer. För det lär ju gå , har jag förstått. Här är iaf en bild som jag satt i hop från vår jul , då hade vi ju besök av Malin och det förgyllde ju vår annars så vuxna jular. Vi har ju annars inga småbarn längre.
  image259
image252

sötnosar

image258
image252

Hårte bild

image257

Hårte... vårt sommarparadis. Den här tagen från havet nästan invid piren i Hårte hamn. Är det inte så man kan längta ihjäl sig efter sommaren.

image252


Billy Idol

Detta är vad jag lyssnar på just nu. Nu ska jag gå in och leta reda på lite Scorpions tror jag. Eller nåt annat kul.
image256

Ingen kan ju säga annat än att han ser ju iaf jäkligt cool ut. Men han är ju bra också , bra partylåtar. Den drar vi fram på nästa fest =))))

image252


Igen...

image255
Jaha... hm... Det blev ju inte så mycket framgång nu då. Nu har jag lagt till text runt om och gjort en skvättig ram runt fast den syns bara lite. Finns det nåt ljushuvud där ute som har en ide om hur man får dit en bakgrund på detta ? Till exempel en slingrande växt under som sticker fram. Såg nämligen någon som hade så och det var gjort i photoshop.

Annars är jag rätt nöjd med att jag nu tycks ha lärt mig att göra ett collaga iaf. Jag tränar vidare. Billy Idol är på 3.e vändan nu !!!

image252


Framsteg !!! =)

image253 Åh... gud vad jag har tragglat för att få till detta. Men ack den som ger sig... jag lyckades till slut. Gud vad kul , nu är det bara att fortsätta att träna på detta och pröva på andra roliga saker. Återkommer med nya resultat ( förhoppningsvis ). Nu sitter jag nog här vid datorn några timmar och testar lite. Lyssnar för övrigt på Billy Idol under tiden och det är ju inte fy skam inte. Nu skulle jag vilja ha en bakgrund på denna , alltså i ramen... och så skulle jag vilja ha en ram runt själva korten liggandes på någon bakgrund och utan den nuvarande ramen. Låter krångligt , jag vet... det lär det väl vara också. Men trägen vinner.
         Ha det så bra då tills vi hörs igen.
image252

photoshop

Nu är det jag som ska lägga ner lite energi på att lära mig mer om photoshop. Har ju sett att det är så många av er där ute som använder programmet och som lärt sig själva... då ska väl jag också kunna. Visar upp här på bloggen när jag nått nåt resultat. Har hållit på med collage nu på morgonen men fick inte till det. Fick bara dit en bild , sen var det tji... Jaja , övning ger färdighet.
image252

Fixat lite

Så där ja... nu har vi fixat lite mer i Lindas rum. Hyllorna som vi var och köpte är på plats.
image246 image247 image248 
image240

söndag på ikea och birsta city

Efterssom vi inte hade nåt att göra och inte kunde ligga hemma och skava längre så tog vi en dag på Ikea och Birsta city i dag. Linda köpte hyllor till sitt rum och vi var och åt - Linda åt spagetti och köttfärssås och jag och Danne åt grekisk hamburgertallrik
image249Linda och Danne letar , letar...
image250 ...den som söker den finner. Där är dom - hyllorna
image251 Sen måste vi äta - mums , mums

image240


usel statistik

Var in och kollade statistiken på min blogg och den är uslare än någonsin. Hallååå ... var är ni ?? Fast det kan ju kanske hänga i hop med att jag har varit en usel bloggare de senaste veckorna också. Det har helt enkelt varit tomt i huvudet på mig , har inte haft nåt jag vill skriva. Har jag det nu då ?? Nja , det vette sjutton men jag skriver ju iaf. Nu jamar min lilla kisse och kräver uppmärksamhet... får väl gosa lite med han då.
                                                                                                                                            Här är de båda , är dom inte fina så säg. Två snygga norska skogisar.

denna underbara stund

Så har jag ätit frukost då... detta är en för mig hääärlig stund. Speciellt en sån här dag då när solen skiner utanför fönstret. I dag har jag ätit frukost själv vilket inte heller är helt fel , visst det är mysigt när man har sällskap vid frukosten men i bland är det skönt att sitta ensasmmen vid bordet också. Min så kallade särbo ( lustigt ord egentligen ) ligger i sängen och snusar och det gör även min 20 åriga dotter med som för övrigt var på krogen i natt. Så hon lär väl sova en stund i dag antar jag.
image239Så här såg min frukost ut i dag. Mmmm... det var gott.

image240


söndag morgon

Här sitter jag vid datorn på söndagmorgon och känner att det börjar suga i magen. Mmmm.... frukost. I dag tror jag att det blir ett kokt ägg , kaffe och någon god macka. Oj vad hungrig jag är känner jag , och vad länge sedan jag åt en macka. Det ska bli riktigt gott. Jag brukar inte äta mackor under veckorna... ska ju gå ner några kilon som ni vet ni som hängt med. Hur har det gått med det då kanske ni undrar... jo , faktiskt så känns det ganska bra. Bäst av allt är ju att jag kommit i gång med träningen och bara det gör ju att jag känner mig 100 % piggare och nöjdare med mig själv. Vikten då ... ja  , jag har faktiskt inte vägt mig... men det är som sagt inte det viktigaste heller. Det viktiga är hur man trivs. Och det känns bättre med det. Fast jag skulle tro att jag skulle ha några kilon som borde bort iaf. Vill inte ha nån valk till sommaren . eller jag ska inte ha nån !!! Ha en så god morgon bloggers... Nu ska jag frukostera
              image236

Nya tapeter

image238
Nya tapeter i Lindas rum... det gjorde vi väl bra , Tack " moder jord" för din hjälp !!

Ledig

I dag är jag ledig och sedan lö , sö och måndag också. Herregud vad skönt...inga samtal , inget motiverande och inget tröstande. Visserligen har jag världens bästa jobb ( kanske ) men det kan bli lite tufft åt huvet i bland. Man blir trött av själva engagemanget helt enkelt. I bland kan jag tänka att jag kanske måste dra ner på mitt eget engagemang men det funkar inte så för mig. Så länge det är roligt så länge engagerar man sig. Fast i bland tycker man att man lägger ner såååååå mycket jobb och engagemang i en enda person och så är det som att slå huvudet i väggen. MEN så kommer det ju altid dessa ljusa stunder , och dom är ju betydligt fler än dom andra , då man känner att det man gör för dessa människor verkligen betyder mycket. För det gör det. När samarbetet flyter och man känner att att man gör något som är värdefullt för någon annan. Så är det ju faktiskt nästan alltid faktiskt på mitt jobb , de sämre stunderna är väldigt få. Att få jobba med att hjälpa andra mäniskor i sina svåra stunder och vara ett stöd när livet rasar och få se att det finns inga hopplösa fall... när psykosen och ångesten drar med sig mäniskan djupt in i sjukdom och förändrar dess personlighet och man står kvar och finns som stöd och man får se när individen återvänder och kommer tillbaka till livet hel och stark , men med nya upplevelser som kanske inte varit de roligaste men som ändå går att leva med... ja , det är verkligen ett jobb som tar mycket men som ger tusen gånger mer ändå.
Hops ... det blev många tankar kring jobbet. Men som sagt - jag har världens bästa jobb. Nu ringde telefonen och jag kom av mig , så då slutar jag nu.
                     image237Nu ska jag ta mig ett glas vin på min lediga dag =) Kan rekomendera ett vin som heter Tanya , vitt vin 8 % . Ta ett halvt glas och fyll upp med Loka päron - Jättegott och läskande ! Hej hopp på er alla bloggers
                          image236


RSS 2.0