Det handlar om inställning

Tänk om du fick önska dig vad du ville, vad skulle du önska då ?
För visst har du drömmar, det har vi alla.
Men frågan är vad vi gör av våra drömmar... vad gör du ?  Sitter du och väntar på att dina drömmar skall infinna sig av sig själv ? På att någon ska ringa på din dörr och erbjuda dig din dröm ? Det kommer inte att hända, det vet både du och jag.

Du är den som bär ansvaret över ditt liv och det är du som aktivt måste jobba för att just din dröm skall slå in, eller att just du ska nå dina mål.

När är det dags att sätta igång att jobba för att du ska nå dina mål ? Är du som många andra hindrad av att du behöver nåt ytterligare för att nå din dröm, det är fel tid osv.

Det du behöver är rätt inställning, med rätt inställning kan du nå långt och tiden är aldrig fel. Med rätt inställning är tiden alltid rätt.

Vad har du för inställning ? Vad säger du till dig själv för att öka din motivation ? Hur kan du tänka för att bli mer aktiv ?

Sitter du hemma och väntar på motivationen ? Den kommer sällan av sig själv, utan du behöver hjälpa den på traven så kan det rulla på sen. Om motivation saknas, sätt igång och jobba för att komma närmare dina mål utan motivation - när du kommer igång så kommer säkert motivationen också när du ser att du kommit en bit på väg.
Och då känns det plötsligt mycket roligare.

Är det pengar som hindrar dig ? Eller är det nån annan människa som hindrar dig ?
Ditt ekonomiska läge löser sig inte av sig själv, sätt igång och fundera på vad du behöver göra för att din ekonomi skall tillåta dig att jobba för ditt mål. Andra människor kan inte hindra dig ! Men det kan vara en ursäkt för att slippa ta tag i olika situationer.

Har du inte tid ?
Tid är nåt många skyller på men dygnet har ju trots allt 24 timmar. Det handlar om att prioritera !
Sova tar ca 8 timmar, jobba 8 timmar, fixa före och efter jobbet ( varva upp och ner ) 2 timmar = 6 timmar fritid att förfoga över ! Om du verkligen vill nå din dröm, använd den tiden !

Är du rädd eller saknar du tro på dig själv ?
Rädsla är bara en känsla och det kan ingen dö av, fundera på vad som är det värsta som kan hända om du tar steget och ger dig själv en chans. Ta ett litet steg även om du inte har tron, sen ett litet till och plötsligt så kommer det att hända det som du trodde var omöjligt för just dig.

Så länge du gör något går du framåt och det är det viktigaste. För du kan inte veta om du gör rätt eller fel innan du börjat, men om du sätter igång kommer du att märka vad som är rätt för just dig. Men om du sitter still och funderar på om vad som är rätt eller fel innan du sätter igång så är risken stor att du blir sittande.

       // Tack för ordet                                                                                                                    


RSS 2.0