TIPS !!

I går var jag på Ica kvantum i Nacksta och där hade dom nåt jag gillade !!
Risenta hade en monter där mankunde blanda sin egen mussli. Där fanns allt mellan dinkelflingor och pumpakärnor. Och på allt stog det vad det var och vad det innehåller och vad det gör, tex på vissa stog det lågt GI, vilket man ju är tacksam att få veta, andra kan det ha stått hjälper till att sänka GI, innehåller antioxidanter.

Mycket bra iaf och jag rekomenderar varmt till er som vill tänka på hälsan.


Bild: Risenta: http://www.risenta.se/sv/Om_risenta/

Risenta är både pionjär och marknadsledande inom svensk hälsomat. Företaget grundades redan 1940. Det förser idag Sverige och Norden med ett heltäckande sortiment av hälsosamma basvaror och ett växande urval av innovativa matprodukter som är lätta och snabba att använda för människor i farten.Bra Risenta !!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Vi har också fått en sån där monter där man kan fixa ihop sitt eget musli ! Bra, för då får man precis vad man vill ha !kram

2008-09-28 @ 09:28:08
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Min kompis fran Australien berattade for mig att de har GI-markt mat dar sen flera ar. Skont att det borjar komma till Sverige sa smaningom (sen far vi se hur lange det tar tills det kommer hit).

2008-09-28 @ 18:22:29
URL: http://ibag.blogg.se/
Postat av: lLenal

Godmorgon!

Ska testa det där produkterna,låter intressant.

Tack för tipset.

Kram lena.

2008-09-29 @ 07:03:06
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Hoppas du också får en underbar dag! När det gäller musslin så är det jättebra att göra sin egen men köp hellre påsar än lösvikt. Då slipper du en massa bakterier och annan skit på dina matvaror ;)

2008-09-29 @ 10:13:11
URL: http://herbatezzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0