Vad ska man äta ?

image84

Det snackas en hel del om mat  , som för övrigt ofta är ett samtalsämne  i media, på jobbet , hemma och ta mej sjutton överallt, om vad man ska äta och inte. Inte kött och inte det ena och inte det andra. I bland är det GI och i bland är det totalförbud mot kolhydrater. Så går det en tid och man ska plötsligt äta en massa kolhydrater , för annars orkar man inte träna , åsså måste man äta proteiner annars får man inga muskler. Absolut inga bananer direkt efter träningen , men gärna en före eller om det var tvärt om. Det ska vara magert och näringsrikt , ena stunden är det lättprodukter som gäller och i nästa så är lättprodukter tabu... det innehåller ju en massa ersättningsprodukter och det är ju absolut inte bra. Nej , naturliga grejer ska det va.. riktigt smör och tjockgrädde. Man lever ju bara en gång och då ska man väl få njuta ! Fast när man gjort det ett tag och börjar svälla så kommer man underfund om att man kan få hjärt-kärl sjukdomar , diabetes , högt blodtryck och ta men sjutton allt va fan det är. Motion , träningslokalen och lättprodukterna blir en livsstil på ett kick. Plötsligt vet man att det är livsviktigt med en promenad varje dag , gärna med stavar, utanpå det så måste man ju gå till gymmet minst tre dagar i veckan - eller hur , det gör väl alla !  Men så kommer då julen igen och då måste man ju ha Jansson med riktig grädde och allt godis... det hör ju julen till. Efter nyår kommer nya tider , då är alla jojobantare på jymmet och svettas igen. Hurtiga som sjutton och ger järnet som bara den. Gud vad jag är tjock och gud vad det är skönt att komma i gång , nu jä...lar !! Sen blir det påsk och sen .... och sommaren , måste ju grilla och dricka vin , helst flera gånger i veckan. Måste passa på !
 Varför kan man inte vara lagom året runt ??  Är det nån som har ett förslag på vad som är det optimala , och som är bra jämt ?
                                                          image87

Kommentarer
Postat av: anna

att leva livet precis som man känner är nog bäst! :) Göra det som känns rätt för sig själv:) aja, ska knäcka en chips påse nu. Har för övrigt varit och tränat idag!!

2007-12-06 @ 19:16:25
URL: http://annakallman.blogg.se
Postat av: Markus Lövgren

jah du pia, vad ska du äta:D

2007-12-06 @ 20:05:44
URL: http://mackiiis.blogg.se
Postat av: Marie

Jag tycker man ska äta det man känner för

2007-12-06 @ 21:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0